Αποστολές και επιστροφές

Αποστολή παραγγελιών

Αποστολή σε όλη την Ελλάδα (εκτός Κύπρου)

Αποστολή των παραγγελιών πραγματοποιείται σε συνεργασία με εταιρείες ταχυμεταφορών. Η εταιρεία μας διαθέτει αποθήκη στο Mariskostinovo-Petrich στη Βουλγαρία. Σχεδόν καθημερινά (εκτός Σαββάτου & Κυριακής) πραγματοποιούνται αποστολές προς Ελλάδα και διεκπεραίωση των παραγγελιών. Η εταιρεία χρησιμοποιεί κάθε πρόσφορο μέσο (courier ή μεταφορικές εταιρείες) για να φτάσουν οι παραγγελίες στον τελικό τους προορισμό. Για παραγγελίες με μεγάλο βάρος προτιμάται μεταφορική εταιρεία από την οποία ο πελάτης θα πραγματοποιήσει την παραλαβή από τους χώρους της. Το ίδιο θα συμβεί για παραγγελίες που έχουν τελικό προορισμό δυσπρόσιτες περιοχές. Η παραλαβή θα γίνει από τα κεντρικά γραφεία της περιοχής της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Κόστος αποστολής παραγγελιών

H smartLED έχει επιλέξει ενιαία τιμή εξόδων αποστολής και αυτή ανέρχεται στα 5,90€ ανεξαρτήτως όγκου και ποσότητας. Στην τιμή αυτή συμπεριλαμβάνονται και τα έξοδα αντικαταβολής. Η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αποστήλει τα προϊόντα της παραγγελίας, σε συσκευασία που δεν θα περιέχει την επιμέρους ανά προϊόν συσκευασία, αλλά πάντα με τρόπο που θα διασφαλίζει την ακεραιότητά τους.

Επιστροφή προϊόντων

Τα προϊόντα καλύπτονται με εγγύηση 2 ετών και η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να αντικαταστήσει ή να επισκευάσει (εφόσον αυτό είναι τεχνικά δυνατό) τα προβληματικά προϊόντα με δικά της έξοδα. Δεν αντικαθιστώνται προϊόντα που απέκτησαν πρόβλημα από κακή χρήση και χρήση εκτός προδιαγραφών. Επίσης δεν αντικαθίστανται προϊόντα που έχουν ανοιχτεί τα πλαίσια ή ο σκελετός τους. Σε κάθε περίπτωση ο πελάτης πληρώνει το κόστος αποστολής των επιστρεφόμενων προϊόντων προς την smartLED. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών πρέπει να έχει προηγηθεί επικοινωνία με την εταιρεία.

Για οποιαδήποτε απορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με τη smartLED χρησιμοποιώντας την επιλογή επικοινωνήστε μαζί μας στην κεντρική σελίδα του ηλεκτρονικού καταστήματος ή τηλεφωνικά κατά τις ώρες που υποδεικνύονται.

Σας ευχαριστούμε